top of page

Referenties

Veiligheidsglas 33.1 gelaagd in veranda

De veranda was soms nogal koud. De klant wilde graag warmer zitten dus hebben zij mij gevraagd glas te plaatsen. Ik heb gezien de kinderen veiligheidsglas geadviseerd met de certificering van 33.1 gelaagd. Dit betekend dat het glas uit 2 lagen enkel glas en 1 of meerdere lagen folie bestaat. Dit houdt in dat mocht het glas breken, er scheuren ontstaan maar de scherven bij elkaar gehouden worden door het folie dat ertussen zit

Glaszetten verranda.jpg

Barn deur voorzien van enkel glas

De opdrachtgever wilde graag een nieuwe binnen deur die zijn vrouw had gezien op pinterest. Geen probleem uiteraard de opdracht geven heeft deze prachtige barn deur gevonden. Ik heb alles netjes ingemeten en beglaasd.  

Barn deur eikenhout.jpg

Nieuwe schuifpui plaatsen incl. HR++ met veiligheidsglas 33.1

Opdrachtgever wilden graag een schuifpui hebben op de plek waar een blinde muur zat. Hiervoor betrek je buiten meer met binnen, en heb je ook meer licht in je huis. De schuifpui is voorzien van HR++ en veiligheidsglas 33.1. Dit betekend dat het glas uit 2 lagen enkel glas en 1 of meerdere lagen folie bestaat. Dit houdt in dat mocht het glas breken, er scheuren ontstaan maar de scherven bij elkaar gehouden worden door het folie dat ertussen zit. 

Schuifpui.jpg

Oude woning van Abe Lenstra (sc Heerenveen Icoon) opnieuw beglaasd

Het oude glas in lood is er vakkundig uitgehaald, om hergebruikt te worden tussen het nieuwe HR++ glas wat voldoet aan alle nieuwe isolatie normen. 

thumbnail_IMG_0409.jpg

Industriëlen binnendeur voorzien van glas

Mijn opdrachtgever had een prachtige industriële binnen deur laten plaatsen. Deze heb ik voorzien van 4 mm gehard veiligheidsglas grey. 

Stalen binnen deur.jpg

HR++ glas met zwarte roeden ertussen

De opdrachtgever wilde graag het pand verduurzamen. Hij wilde zijn enkel glas vervangen door HR++ maar wel het karakteristieke behouden. Om dit terug te brengen heb ik HR++ aangeraden met zwarte roeden er tussen en er houten roeden opgeplakt. Zo geef je de illusie dat het meerdere ruiten zijn ter wel het 1 groot ruit is. 

thumbnail_IMG_0280.jpg

Project glas in lood tussen HR++

We hebben het oude glas in lood intact uitgehaald omdat de klant dit wilde behouden maar wel wilde isoleren. Het glas in lood is gerestaureerd waarna het tussen HR++ glas is geplaatst. Daarna heb ik alles weer terug geplaatst. 

Glaszetbedrijf b de jong glas in lood.jp

Tuinhuis Amsterdam 

HR++ glas geplaatst in een tuinhuis in Amsterdam

glaszetbedrijf b de jong  amsterdam.jpg

Bovenverdieping van enkel glas naar HR++

Glaszetbedrijf b de jong De Knippe HR++.

HR++ glas met roeden ertussen

De opdrachtgever wilde graag het pand verduurzamen. Hij wilde zijn enkel glas vervangen door HR++ maar wel het karakteristieke behouden. Om dit terug te brengen heb ik HR++ aangeraden met roeden er tussen en er houten roeden opgeplakt. Zo geef je de illusie dat het meerdere ruiten zijn ter wel het 1 groot ruit is. 

Glas met roeden voor.jpg

Bijkeuken voorzien van enkel naar HR++ glas

Glaszetbedrijf b de jong HR++ voor.jpg

Nieuwbouw HR++ Elsloo

HR++ glas geplaatst in een nieuwbouwwoning

elsloo.jpg

Lek ruit vervangen in een Velux dakraam

glaszetbedrijf b de jong velux voor.jpg

Vervanging oud dubbel glas "thermopane" naar HR++

glaszetbedrijf b de jong heagedyk.jpg

Nieuw ruit op etage plaatsen nieuwbouw 

Groot nieuw ruit geplaatst met doorvalbeveiliging geplaatst.

Glaszetbedrijf b de jong matglas voor.jp

Project Oudehaske

2 ruiten geplaatst van ruim 200 kilo per stuk met de glasboy

Van enkel glas naar HR++

De klant wilde graag het enkel glas laten vervangen door HR++ glas. Dit in verband met de verduurzaming van de woning en omdat de klant graag wilde besparen op de energielasten. Ook een ventilatie rooster geplaatst voor een goede ventilatie.   

bottom of page